Profiel

Meer informatie over Bouwkundig Teken- en Adviesbureau André den Hartog

Op 1 januari 2009 is André den Hartog gestart met zijn Bouwkundig Teken- en Adviesbureau. Met 20 jaar ervaring en ruime bouwkundige kennis, staat het bureau garant voor een creatieve, dynamische, deskundige, praktische en vooral ook plezierige samenwerking. Door de compacte organisatie kunnen wij u een directe, flexibele en vooral betaalbare service bieden. Daarnaast zijn wij doorlopend bereikbaar, dus geen van 9 tot 5 mentaliteit, en hebben wij een grote betrokkenheid bij uw project.De werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op het ondersteunen van projectontwikkelaars, architecten, aannemers, makelaars en particuliere opdrachtgevers in de woning en utiliteitsbouw. Wij zetten uw ideeën om in een concreet plan, visualiseren deze en geven u daarbij ontwerp- en bouwtechnisch advies. Het presenteren van uw plannen gebeurt zowel in 2D als in 3D en uw wensen en belangen staan hierbij altijd voorop, of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of uitbreidingen.

Vervolgens worden de plannen omgezet in deskundige en vooral zeer complete bestek- en uitvoeringstekeningen. Bouwkundige detaillering met oog voor bouwfysica, esthetica, uitvoerbaarheid en uw economisch belang staan hierbij centraal. Met eventuele verkooptekeningen op maat zorgen we voor een duidelijke presentatie naar uw cliënt.

Tevens verzorgen wij de complete aanvraag van de omgevingsvergunning incl. bouwbesluittoetsing, constructieberekeningen en, indien gewenst, bestek- en technische omschrijving.

Alle tekeningen kunnen geheel naar uw wensen en in uw huisstijl worden vervaardigd. BTAH heeft geen eigen huisstijl gezien de grote verscheidenheid aan opdrachtgevers.

Mocht u graag wat referentiewerk willen bekijken of nadere toelichting wensen, neem gerust contact met ons op.

Zoeken

Neem contact op

Wilt u een offerte ontvangen of meer informatie over de diensten die wij u kunnen leveren? U kunt te allen tijde contact met ons op nemen of een bericht verzenden op de contactpagina.